Etelä-Pohjanmaan Munuais- / ja maksayhdistyksen logo
Etelä-Pohjanmaan Munuais- / ja maksayhdistyksen logo

Tulevat tapahtumat

Pikku Joulut

Yhtistyksen perinteiset pikkujoulut vietetään Hotelli kurikassa launataina 18.11 Klo 14:00.
Osoite on Hovinkatu 1, 61300 Kurikka.
Koitamme järjestää kimppakyytejä kauempaa tuleville. Ota pieni lahja mukaan (n.5€), jos haluat joulupukin muistavan sinua: lapsille nimi pakettiin.

Omavastuu 20 €, lapset alle 12v ilmaiseksi, 12-18 vuotiaat 10€. Ilmoittautuminen Päivi Kuitinlahdelle p. 050 521 9564 10.11 mennessä.

Menneet tapahtumat

Yhteinen Hyvinvointipäivä 9.9.2023

Munuais- ja Maksasiirto liiton alaisten järjestöjen perinteinen valkakunnallinen Hyvinvointipäivä järjestetään Ikaalisten kylpylässä 9. syyskuuta.

Hyvinvointia vapaaehtoisuudesta – Hyvinvointipäivä
Ikaalinen Spa & Resort Huvilatie 2, 39500 Ikaalinen

Alustava ohjelma
klo 10.00–10.30 Tervetulokahvit, saapuminen paikalle
klo 10.30–11.00 Tervetuloa hyvinvointipäivään – yhteinen päivän aloitus ja ohjeistus
klo 11.00–14.00 Toimintapisteet: Liikuntaa, tanssia, luovaa toimintaa, tietoiskuja, hyvinvointiluentoja, leikkimielisisä kilpailuja, hauskaa yhdessä tekemistä kaiken ikäisille
Toimipisteissä voi liikkua vapaasti oman mielenkiinnon mukaan
klo 12.00–14.00 Lounas porrastetusti
klo 14.00–16.00 Toimipisteitä ja/tai yhteistä ohjelmaa, hauskasti teemavuoden hengessä, ohjelma tarkentuu
klo 16.00–16.30 Lähtökahvit ja päivän päätös

Lepohuone on käytössä koko päivän.

Liitto kustantaa ohjelmassa mainitut tarjoilut (tervetulokahvi, lounas, lähtökahvit) sekä ohjelman (ohjattua liikuntaa ja muuta ohjelmaa, asiantuntija-alustuksia ym.)

Jos haluaa käydä kylpylässä, se on majoittujille majoitusvuorokautena ilmainen, päiväkävijät pääsevät kylpylään hintaan 12 €, kun mainitsevat osallistuvansa Munuais- ja maksaliiton tapahtumaan.

Majoitukset varataan suoraan Ikaalinen Spa & Resortista. Sekä edeltävälle yölle (8.–9.9.) että seuraavalle yölle (9.-10.9) on varattu kiintiöt. Ilmoittakaa varatessanne, että olette Munuais- ja maksaliiton jäsenyhdistyksestä.

Yöpyjille on omaehtoista iltaohjelmaa, esim. kylpylä, kuntosali, ulkoilu. Ikaalisissa on usein myös lauantaisin tähtitansseja sekä esiintyjiä. Syksyn artistivieraat ja ohjelma ei ole vielä selvillä.

Majoitushinnat:
Päärakennuksesta huoneet ***
138 €/kahden hengen huone/vrk
118 €/yhden hengen huone/vrk

Sivurakennuksesta Loftista economy-huoneet **
88 €/kahden hengen huone/vrk
78 €/yhden hengen huone/vrk

• Huonehinta sisältää majoituksen, aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön majoitusvuorokauden aikana.
• Huoneet käytössänne saapumispäivänä klo 15.00 alkaen.
• Luovutus lähtöpäivänä viimeistään klo 12.00.

Majoitus varataan suoraan Ikaalinen Spa & Resortista
myynti.at.ikaalinenspa.fi puh. 03 4511
tai
Paula Kohtamäki, Myyntipalvelu | Ikaalinen Spa +358 3 4511, paula.kohtamaki.at.ikaalinenspa.fi

Majoitus on varattava viimeistään 4.8. mennessä. Mutta mitä aikaisemmin, sen parempi, jotta voimme tarvittaessa kasvattaa kiintiötä. Alustavia varauksia voi myös tehdä ja perua, jos näyttää siltä, ettei kaikki varatut paikat täyty.

EPMuMa järjestää jäsenilleen lauantaina bussikyydin Ikaalisiin ja takaisin. Bussi toteuttaa haluttua reittiä, joten kyytiin pääsee ja kyydistä pääsee pois matkan varrelta.
Yhteiseen bussikyytiin ilmoittautumiset Päiville 050-5219 564 4. elokuuta mennessä. Tällöin yhdistys ilmoittaa sinut myös tapahtumaan.

Muussa tapauksessa ilmoittaudu päivän ohjelmaan 22.8. täyttämällä Webropol-lomake tästä linkistä.

Lisätietoa tapahtumasta Hanna Elorannalta
hanna.eloranta.at.muma.fi

Huom! Lapsiperheet

Pienille lapsille on järjestetty lapsiparkki, jonne vanhemmat voivat jättää lapsia hoitoon, kun osallistuvat muuhun ohjelmaan. Lapsia on hoitamassa tuttuja lastenohjaajia ja heillä on kivaa tekemistä yhdessä.
Virallisen päiväohjelman jälkeen on vanhemmilla mahdollisuus viettää hetki aikaa keskustellen ja toisiinsa tutustuen. Tällä aikaa lapset lähtevät ohjaajien kanssa hohtokeilaamaan ja pienemmät Areenan seikkailupisteille. Lisäksi liitto tarjoaa lapsiperheille illallisbuffetin. Majoitus ja matkat tulee jokaisen maksaa itse.

Lapsiperheet ilmoittautuvat suoraan Hanna Lehtoselle sähköpostitse, hanna.lehtonen.at.muma.fi.
Kerro ilmoittautuessa ilmoittautujien nimet, allergiat, mahdolliset muut huomioitavat asiat ja lapsilta tarvitaan myös ikä. Kerro myös, aikooko perheesi majoittua Ikaalisissa. Majoittuminen varataan suoraan Ikaalisten kylpylästä. Kolmen hengen huone on 123€/yö ja neljän hengen huone 158€/yö. Molempiin saa kaksi lisävuodetta nojatuoleista, lisämaksu on 35€/hlö/yö lisävuoteessa.

Jäsenilta

Etelä-Pohjanmaan munuais- ja maksayhdistys järjestää jäsenillan tiistaina 8.8. klo 18.00 järjestötalolla, Seinäjoen rautatieasemaa vastapäätä, osoitteessa Ruukintie 1, 3. kerros. (hissi löytyy talosta).

Silloin vieraaksemme saapuvat liitosta toiminnanjohtaja Sari Högström, asiantuntija Tarja Teitto-Tuckett sekä järjestöpäällikkö Hanna Eloranta. Saamme viettää leppoisaa jäseniltaa kahvikupin äärellä. Ilmoittaudu Päiville, niin osaamme keittää sopivan määrän kahvia tai teetä.

Kesäteatteri Xanadu-esitys 12.7.2023

Törnävän kesäteatteri järjestää 12. päivä heinäkuuta klo: 18.00 Xanadu-esityksen. EPMuMa on tarjoaa jäsenistölleen 20€ lippuja (normaali hinta 35€)
ilmoittautumiset Päiville 050-5219 564 kahta viikkoa ennemmin. Maksu etukäteen tilille, jolloin maksu toimii ilmoittautumisen vahvistuksena.

Vuosikokous

la 22.04.2023 Klo 13.00

Etelä-Pohjanmaan munuais- ja maksayhdistys RY:n vuosikokous järjestetään ravintola Verstaassa Piirin alueella Seinäjoella osoitteeessa Seuralantie 25. Kokouksen jälkeen Sirpa Kallionpään luento terveellisestä ravitsemuksesta sekä ruokailu.

Ilmoittautuminen Päiville 14.4. mennessä ruokailun vuoksi

050-5219 564

Liiton kurssitoiminta

Liitto järjestää jäsenistölleen erilaisia tapahtumia, kursseja sekä tuettuja lomia. Lisätietoa saat Munuais- ja Maksaliiton sivuille ohjautuvasta ylläolevasta linkistä